Ode to curves

05/08/2021 - 11:03

De roots van PrimaDonna gaan terug tot 1865. PrimaDonna streeft reeds 150 jaar hetzelfde doel na: perfect passende luxelingerie ontwerpen voor vrouwen met ronde vormen en een grote boezem.

PrimaDonna geeft vrouwen met een grote boezem de juiste steun, past altijd perfect en creëert een elegante vrouwelijke vorm – van A- tot J-cup. Het resultaat van expertise en vooral een niet-aflatende passie.

In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje PrimaDonna Twist. Deze lingeriecollectie legt meer nadruk op foamcups, jong design en prints. Het is een succesverhaal met steeds meer fans.

De lancering van de allereerste PrimaDonna-swimwearcollectie in 2013 was de kers op de taart voor vrouwen met ronde vormen. Nu kunnen zij ook op het allerbeste rekenen aan het strand of het zwembad. PrimaDonna's passende en kwaliteitsvolle ondersteuning met schitterend design.

In 2015 vierde het merk zijn 150ste verjaardag.

2017: Een stevige workout boost je zelfvertrouwen, net als mooie lingerie. Daarom lanceert PrimaDonna Sport een collectie trendy sportbh’s met een uitstekende pasvorm en hippe sportaccessoires. Zo kan je voortaan sporten in stijl en in alle comfort. Geen excuses meer om je curvy body in shape te krijgen. Ready, set, go!